Wednesday, May 15, 2013

το πρωι και πινοντας τον καφε μου εφτιαξα








Μακαρονια με κιμα
Μακαρονια σπαγγετι νο 5
1 μεσαιο κρεμυδι
γαρυφαλλα
ξυλο κανελλας
σκορδο
χυμο ντοματας μισο χυμο μισο κονκασε , χυμο απο φρεσκιες ντοματες που εχουμε φτιαξει το καλοκαιρι
αλατι πιπερι
παρμεζανα

Λοιπον, καθαριζουμε ενα κρεμυδι ξερο  και το βαζουμε ολοκληρο στην κατσαρολα (μια μικρη καθημερινη σε φαση) με ενα ποτηρι του κρασιου λαδι. Βαζουμε το κιμα σε φωτια δυνατη και σωταρουμε το κιμα "σπαζοντας " τον με μια ξυλινη κουταλα. Λοιπον οταν μπεζισει και εχει τσιγαριστει ωραια ωραια βαζουμε την ντοματα, χυμο , κονκασε, φρεσκο χυμο απο ντοματα, και βαζουμε μια σκελιδα σκορδο , 3 -4 γαρυφαλακια , 1 μικρο ξυλακι κανελα , αλατι και πιπερι και νερο να το σκεπασει και λιγο παραπανω . Χαμηλωνουμε τη φωτια στο μισο μεχρι να γινει και να μοσχοβολισει η κουζινα μακαρονια με κιμα .
 Ριχνουμε παρμεζανα στο πιατο και βραζουμε τα μακαρονια. Βαζουμε μακαρονια, κιμα παρμεζανα .

No comments:

Post a Comment