Sunday, May 24, 2015

Μάης 2015

 Ήταν τόσο συγκινητικό και δυνατό το συναίσθημα που νοιώσαμε  που ήρθε τόσο κόσμος να τιμήσει την Ελένη Ζώη ,την Ελένη σας , να βρεθεί σπίτι της , να δει, να ακούσει, να μιλήσει , να είναι κοντά μας, να μοιραστούμε ένα κρασί ( και όλοι φέρατε τόσα πράγματα , λουλούδια , γλυκά , φαγητό, ιστορίες και παραμύθια με λουκουμάκι τριαντάφυλλο.... ). Μια δυνατή και ζεστή αγκαλιά και όλοι ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζι είπατε σκέψεις σας και πλευρές της που ναι τις γνωρίζαμε καλά , αλλά μας γέμισε ακόμη περισσότερη περηφάνια και κουράγιο για την μάνα μας. Νομίζω ότι αισθανθήκαμε το ίδιο και νομίζω ακόμη ότι θα της άρεσε και μας χαμογέλαγε , θα μας έλεγε να είμαστε δυνατοί να μην το βάζουμε κάτω παρόλες τις απογοητεύσεις και τα προβλήματα. Να είμαστε δημιουργικοί και να ζούμε την κάθε μέρα μας με απόλαυση. Να είμαστε μαζί και να ομορφαίνουμε τη ζωή μας με αγώνα  και τέχνη και με αγάπη.
 
Το σπίτι της - τους είναι πάντοτε ανοιχτό σε οποιαδήποτε συνάντηση και δράση , το συντονιστικό ή ότι άλλο σκεφτείτε  στο σπίτι της συντροφισσας , φίλης σας Ελένης .
 Μεγάλο ευχαριστώ από την Νένα και την Ερρικέτη , από τον Νίκο και Διονύση , από την Μάγια και τον Μάρκο και αν μπορώ να μιλήσω για την μάνα μου, μια μεγάλη καρδιακή αγκαλιά από την Ελένη σας και τον Νίκο της.

(στην επόμενη συνάντηση θα δείτε και τις παλιές φωτογραφίες που δεν προβλήθηκαν λόγω τεχνικού προβλήματος )
                               σας φιλώ
                              Νένα , Ερρικέτη

No comments:

Post a Comment